Declarație privind protecția datelor cu caracter personal

Eurotemp acordă o mare importanță protecției datelor dvs. Ele vor fi tratate și protejate cu cea mai mare atenție. Ne respectăm Legea privind protecția și datele cu caracter personal. În această declarație, vă informăm cum ne ocupăm de datele dvs. Aceasta se aplică tuturor informațiilor care vor fi distribuite pe acest site.

Datele persoanelor care vizitează site-ul

Pentru a oferi cele mai bune servicii persoanelor care folosesc site-ul nostru, păstrăm câteva date despre vizitele dvs. Cu toate acestea, nu folosim datele dvs. de identificare în acest scop, ci, de exemplu, informații despre cele mai căutate pagini, ne uităm la numărul de persoane care le vizitează și de unde vizitați site-ul nostru web. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu utilizarea acestor informații.

Date personale furnizate pe site-ul nostru

Pentru a completa formularul de contact sau pentru a aplica pentru un loc de muncă, avem nevoie de datele dvs. specifice. Tu decizi ce date ne dai. Acestea vor fi utilizate numai în scopurile pentru care le furnizați prin completarea formularului. Căutați un loc de muncă? Noi folosim datele dvs. pentru a vă ajuta să o găsiți. Vrei să ne întrebi prin formularul de contact? Prin urmare, vom folosi datele dvs. pentru a vă răspunde la întrebarea dvs.

Dacă completați acest formular, sunteți de acord cu stocarea, utilizarea și transferul datelor dvs., de exemplu, la principii. Eurotemp stochează aceste date numai atâta timp cât este necesar pentru scopurile pentru care aceste date au fost puse la dispoziție și se aplică strict legilor și ordonanțelor aplicabile.

Aveți mai multe întrebări cu privire la procedura noastră de protecție a datelor cu caracter personal?

Puteți cere ca datele dvs. să fie șterse sau modificate în orice moment. Doriți să obțineți o înțelegere referitoare la datele dvs.? Este de asemenea posibil. Pentru mai multe informații contactați info@eurotemp.nl sau sunați la 0341 424 080.

Ne rezervăm dreptul de a modifica procedura noastră de protecție a datelor cu caracter personal.